Trustpilot
0
Shopping cart

Standard adjustable standing desk

Standard adjustable standing desk
0 Reviews | Add review

#Homeoffice is een nieuw Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in thuiswerkoplossingen. Door het design en de gebruikte materialen zijn de werkplekken van #Homeoffice goed te combineren me...

Estimated delivery time

4-6 weken

€ 499,95 *
Price per unit

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Order
#Homeoffice is een nieuw Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in thuiswerkoplossingen. Door het design en de gebruikte materialen zijn de werkplekken van #Homeoffice goed te combineren met de prive-omgeving.  Zo creëer je eenvoudig een omgeving waarin werk en prive natuurlijk in elkaar overgaan.
 

TAFEL ‘STANDAARD’

De standaard zit-sta tafel van #Homeoffice is het ideale thuiswerkbureau. Deze zit-sta tafel is simpel en elektrisch in hoogte verstelbaar. Door een grote keuze in werkbladen past deze tafel goed in ieder interieur. 
Naast een ruimte keuze in werkbladen, is er ook een keuze in grootte van het werkblad (van 1.20 meter tot 2 meter) en kunt u kiezen uit zwarte of witte poten.
 

Productinformatie

Breedte (mm) 1400
Diepte (mm) 800 
Hoogte (mm) 700 – 1220
Werkbladmateriaal Gemelamineerd MDF 
Werkbladkleur H1277 Lakeland acada licht, H1334 Sorano eik licht, H3702 Pacific notelaar tabak, U961 Grafietzwart, W980 Platina wit
Werkbladdikte (mm) 18 mm
Pootkleur zwart, wit

 

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.