Trustpilot
0
Shopping cart

Zit-sta tafel ‘ORGANIC

Zit-sta tafel ‘ORGANIC
0 Reviews | Add review

De standaard zit-sta tafel van #Homeoffice heeft een werkblad van bamboe. Daarmee is deze electrisch verstelbare zit-sta tafel de meest duurzame in de lijn van #homeoffice.

Estimated delivery time

4-6 weken

€ 639,95 *
Price per unit

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Order

#Homeoffice is een nieuw Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in thuiswerkoplossingen. Door het design en de gebruikte materialen zijn de werkplekken van #Homeoffice goed te combineren met de prive-omgeving.  Zo creëer je eenvoudig een omgeving waarin werk en prive natuurlijk in elkaar overgaan.
 

TAFEL ‘ORGANIC’

De duurzame zit-sta tafel van #Homeoffice is het ideale thuiswerkbureau voor de bewuste consument. Bamboe is een duurzaam alternatief voor (hard)hout. Door de snelle groei van de Bamboe levert deze plant in korte tijd meer grondstof op. Bamboe heeft wienig onderhoud nodig is van nature bestendig tegen schimmels. Een bamboe werkblad gaat dan ook zeer lang mee.

Deze zit-sta tafel is elektrisch in hoogte verstelbaar met het Berlage onderstel. Dit onderstel heeft een hoek waardoor het werkblad bij een hogere stand naar de gebruiker komt. 

 
Breedte (mm) 1400
Diepte (mm) 800
Hoogte (mm) 700 – 1220
Werkbladmateriaal Bamboe, Egger Eurolight Decor 
Werkbladkleur Density caramel, Side pressed caramel, Side pressed naturel
Werkbladdikte (mm) 20 mm, 38 mm
Pootkleur zwart, wit

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.